Vi har et stort udvalg fra mange forskellige leverandører indenfor beklædning. Så hvis du mangler noget, som du ikke finder på shoppen er du mere end velkommen til at kontakte os.

Skulle du ønske tryk eller broderi på dit arbejdstøj eller kasket er dette intet problem. Du skal blot kontakte butikken, så vil vi være behjælpelig med at få skabt et perfekt resultat.

Nedenfor ser du vores udvalg indenfor tøj fra Mascot, Snickers, ID Identity, Blåklæder og Helly Hansen.

6564 sort-orangeKlik ind på Mascot og se vores udvalg. Vores Sortiment er varieret så der både er til gør-det-selv manden og professionelle.

Klik ind på ID og se vores udvalg. Vi har et bredt sortiment, hvor der findes produkter til den private mand og dame. Vi har både almindelig hverdagstøj samt løbetøj til motionisten.

Blåklæder er et nyt mærke hos os. Klik her for at se vores udvalg i arbejdsbukser og jakker.

Snickers er vores best sælgende mærke. Det er arbejdstøj af høj kvalitet og comfort, og er derfor blandt danskernes foretrukne. Vi har en stort udvalg af både bukser jakker og fluorescerende arbejdstøj

Helly Hansen er et populært mærke. Vi har et bredt udvalg af arbejdsbukser og jakker til både gør-det-selv manden og den professionelle.

Under tilbehør findes alt det du bare ikke kan undvære. Vi har termoundertøj til den kolde tid, gode arbejdsstrømper til både sommer og vinter, samt handsker til du skal i haven.