Multipuds

Skalflex multipuds

FRA DKK 149,00 Pr. Stk

Skalflex Multipuds er en cementbaseret pudse- og filtsemørtel med fantastisk vedhæftningsevne. Skalflex Multipuds er let at arbejde med og hæfter på ethvert fast og rengjort underlag. Hærder op uden svindrevner. Til indendørs og udendørs brug.

Velegnet som reparationspuds, også på malede områder. Velegnet som vandskuringsmørtel, til filtsning af fliser samt til ilægning af armeringsnet. Anvendes sammen med Skalflex Armérstål til udbedring af sætningsrevner. Kan overmales efter ønske.

Skalflex Multipuds hæfter på selv glatte underlag som eksempelvis fliser, gipsplader og faste, malede overflader.

Kan tilsættes op til 25% ovntørret kvartssand 0,4-0,8 mm.

Ikke velegnet til pudsning af større malede overflader udvendig, da dette kan øge risikoen for overfladespændinger. Må ikke anvendes på gangarealer eller trædeflader.

Ryd
Vælg:
Varenummer: N/A Kategorier: ,

Produktbeskrivelse

Forbrug:

Ca. 1 kg/mm/m²

Lagtykkelse:

Pudslag 1-3 mm

Hærdeperiode:

28 døgn ved 20°C

 

Opblanding:

Max. 1 liter rent, koldt vand pr. 5 kg Multipuds.
Vandmængden tilpasses efter opgavens art og underlagets sugeevne

Yderligere Information

Leveringstid:

2-5 hverdage

Kg

5 Kg, 15 Kg

Gør det selv

Skaltherm Grundpuds kan påføres alle faste, hele og bæredygtige overflader. Let afsmittende overflader kan med fordel grundes med Skalflex Beto-Binder.

Oprøring af Skaltherm Grundpuds sker med hurtiggående røreværk – konsistensen skal være fed og homogen.

Påføring sker med almindeligt glittebræt eller tandspartel, afhængig af ønsket lagtykkelse.
Gode råd

Ved netpudsrenovering skal armeringsnettet pudses ind i Skaltherm Grundpuds, imens den endnu er våd. Det er vigtigt, at nettet ligger i den yderste tredjedel af pudslaget.
Af hensyn til korrekt ophærdning og vedhæftning bør Skaltherm Grundpuds ikke påføres ved temperaturer under +5°C, da ophærdningen vil gå i stå ved lave temperaturer. Hærdeperioden er 20-28 dage.

Af hensyn til den bedste finish bør Skaltherm Grundpuds altid påføres en Skalcem S2000/CF2000 som slutbehandling. Dette kan udføres allerede efter tre døgn.