Grundpuds

Skaltherm grundpuds

DKK 449,00 Pr. Stk

Skaltherm Grundpuds er en fleksibel og fugthærdende grundpuds på cementbasis, som anvendes ved udvendig isolering på facadeplader/polystyrenplader, som grundpuds ved netpudsrenoveringsom grundpuds ved murstensmønster og som reparationspuds til et utal af reparationsopgaver.

Skaltherm Grundpuds er diffusionsåben med en meget stor slag- og trykstyrke, ligesom vedhæftningsevnen er meget høj.

Skaltherm Grundpuds påføres, der ilægges net over samlinger og revner. Der påføres et nyt lag Skaltherm i ca. 1-2 mm lagtykkelse, hvorefter fugerne skrabes med specialværktøj. Efter 1-2 dages ophærdning vandskures med skalcem S2000 indfarvet vandskuringspuds.

Skaltherm Grundpuds som reparationspuds.
Den store fleksibilitet og styrke sammen med vedhæftningsevnen gør Skaltherm Grundpuds til en glimrende reparationspuds, både når det gælder kalkpuds og cementpuds. Efter afrensning af løse partikler repareres revner i murværk og puds, revner mellem mur og træ.

Vælg:

Produktbeskrivelse

Forbrug:

Ca. 1,4 kg Skaltherm/m2/mm
Facadeisolering: Ca. 7 kg/m2
(= 6-7 mm lagtykkelse)
Netpuds: Ca. 5 kg/m2
(= ca. 4 mm lagtykkelse)
Murstensmønster: Ca. 3 kg/m2
(= 2,5-3 mm lagtykkelse)

Tørretid:

3 dage ved ca. +20°C

Hærdeperiode:

20 dage ved ca. +20°C (dog længere ved lave temperaturer)

Opblanding:

6-7 liter rent, koldt vand pr. 25 kg Skaltherm Grundpuds

Gør det selv

Skaltherm Grundpuds kan påføres alle faste, hele og bæredygtige overflader. Let afsmittende overflader kan med fordel grundes med Skalflex Beto-Binder.

Oprøring af Skaltherm Grundpuds sker med hurtiggående røreværk – konsistensen skal være fed og homogen.

Påføring sker med almindeligt glittebræt eller tandspartel, afhængig af ønsket lagtykkelse.
Gode råd

Ved netpudsrenovering skal armeringsnettet pudses ind i Skaltherm Grundpuds, imens den endnu er våd. Det er vigtigt, at nettet ligger i den yderste tredjedel af pudslaget.
Af hensyn til korrekt ophærdning og vedhæftning bør Skaltherm Grundpuds ikke påføres ved temperaturer under +5°C, da ophærdningen vil gå i stå ved lave temperaturer. Hærdeperioden er 20-28 dage.

Af hensyn til den bedste finish bør Skaltherm Grundpuds altid påføres en Skalcem S2000/CF2000 som slutbehandling. Dette kan udføres allerede efter tre døgn.